Načelnik Čelinca Vlado Gligorić tvrdi da opštinska administracija nije organizovala koncert povodom Dana i krsne slave opštine Čelinac, na kojem su nastupili Saša Matić, Ana Bekuta, Milica Pavlović, Ivana Selakov i Jovan Perišić.

Odgovor načelnika opštine koji tvrdi da opština Čelinac nije organizator proslave povodom Dana opštine

TI BIH se obratio opštinskoj administraciji sa upitom koliko je koštao pomenuti koncert kao i marketinška kampanja njegove promocije koja je uključivala i postavljanje bilborda na više lokacija kojima su građani pozivani na besplatan koncert . 

Poster kojim se najavljuje proslava Dana opštine Čelinac

Ipak, prije besplatnog koncerta muzičkih izvođača, na bini se pojavilo četvoro kandidata SNSD-a na predstojećim opštim izborima koji su držali govor, pjevali i okupljene građane indirektno pozivali na glasanje što dokazuju i snimci na društvenim mrežama.

TI BIH je upozorio da je ovaj slučaj očigledan primjer zloupotrebe javnog događaja i javnih sredstava za promociju stranaka i kandidata na predstojećim izborima.  Ipak opštinska administracija tvrdi da nije organizator tako da ostaje nepoznato iz kojih sredstava je koncert finansiran.