Javno preduzeće RITE Gacko u potrazi je za televizijom koja će da prati aktivnosti preduzeća do kraja ove godine, a tu uslugu „neposrednog marketinga“ spremno je da plati 30.000 maraka bez PDV-a. Toliko procjenjuju da će koštati  kreiranje i emitovanje 15 priloga u trajanju do 2 minuta, jedne reportaže do 10 minuta i 100 čestitki, obavještenja ili oglasa. Tender za nabavku usluga „neposrednog marketinga“ već je raspisan, dok je rok od osam dana za prijavu zainteresovanih ponuđača istekao 29.08.2018.

Zanimljivo je da RITE Gacko ove godine u tu svrhu planira izdvojiti daleko više nego prošle kada je nabavka usluge „neposrednog marketinga“ procijenjena na 12.000 KM bez PDV-a. Nije jasno zbog čega je došlo do povećanih potreba za reklamiranjem ovog preduzeća koje posluje bez konkurencije na tržištu u sistemu Elektroprivrede RS.

TV stаnicа koja želi ove godine da isprati aktivnosti preduzeća morа imаti kvаlitetno terestrijаlno (zemаljsko) pokrivаnje regionаlnih centara- Bаnje Luke, Trebinja, Bijeljine i Doboja.

 

* Praćenje pojedinačnih postupaka javnih nabavki rezultat je projekta “Da javne nabavke budu javne